Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

TRENERE & COACHER

tr

Den ultimate utfordringen for neste generasjons trenere.

For de trenerne som er i stand til å føle at det er mer, og som også tror at det er mer å oppnå enn å bare kommunisere på et intellektuelt nivå. At det er mer lære når det kommer til trening, også på et emosjonelt nivå. At det ikke kun er det som blir sagt og gjort på feltet og i garderoben som vil gjøre en stor forskjell. Trenere som er åpne for det som finnes dypt inne i oss. De som til enhver pris vil finne frem viljen til å inspirere sitt lag. Det er starten på en neste generasjons trener.

Alt er mulig. Alltid. Vi lærer deg hvordan du kan bryte gjennom til de større utfordringene som tidligere har vært utenfor rekkevidde. Du er i stand til å løse dem nå og for alltid. Definitivt. Nå, senere og for resten av livet. Dette vil ha en innvirkning på miljøet ditt som du ikke trodde var mulig.

Du er profesjonell, taktisk, strategisk, ambisiøs, genial… Før du trener en gruppe eller et individ, må du først stå i deres sko: Fysisk og mentalt, den kraftigste versjonen av deg selv. Men er du faktisk i stand til å motivere og inspirere? Holde deg oppdatert? Alltid ha tilgang til dine egne klare tanker og ideer? Hva kreves for å fremme prestasjon og til å virkelig nå inn til dine praktikanter? Hvor godt kjenner du deg selv, og vet du når du presterer som best? Eksakt når trenger du å trykke på dine egne knapper, og hvilke knapper trenger du å trykke du på? Å oppnå optimal reaksjon- og prestasjonsevne handler om å lytte til deg selv, dine behov og din egen kropp. Først når du klarer dette, kan du inspirere andre.

Trenere som kommer til oss er disiplinert og har en utrolig drivkraft til å ta det ekstra steget. De vil ikke være en i mengden og foretrekker å stikke seg ut. De tvinger seg selv til å være aktive.

Trenere som deltar i vårt program tillater seg selv å følge sin egen magefølelse, som er et unikt tegn på at man er klar for å være en leder.  Først da kommer du til å lykkes med din egen trening. Da kan du pakke tenningsvæsken med ny inspirasjon og motivasjon og reise hjem som en kraftigere versjon av deg selv. Med dette vil du kunne inspirere og det vil være verdifullt for både din egen og andres karriere. Høres det bra ut? Da har vi en avtale? Avtale!

Programmene våre utfyller hverandre:

Bronse, sølv, gull og platina.

Bronse og sølv fokuserer kun på deg som individ.

Gull og platina er for dem som allerede har vært gjennom en personlig utvikling og føler seg klare til å bruke deres evner til å hjelpe andre idrettsutøvere.

Bronse er rettet mot individet. Kommunikasjonen med deg selv og til andre. Overvinn hindringer og utfordringer, vanskelige følelser og tilbakeslag og konverter dem til muligheter for mer utnyttet potensiale. Sølv gjør deg til en trener som er i stand til å trenge gjennom til dypere nivåer av deg selv.

Gull, det høyeste steget gjør deg til en neste generasjons trener. Du vet hvordan du kommer til kjernen. Du viderefører alle treningsferdighetene dine effektivt, slik at fremtidige generasjoner også vil dra nytte av dine egenskaper.

Vil du bli enda mer rotet i din egen lederstil og bygge videre på fundamentet ditt slik at du kan bli en enda sterkere lederskikkelse både på og utenfor feltet? Da er platina for deg.

Bronse “’Varm-opp’’”

 

Rettet mot individet. Fokus på kommunikasjonen med deg selv og hvordan den reflekteres til andre.

Hindringer og fallgruver, vanskelige følelser og tilbakeslag overvinnes, og du lærer å se dem som verdifulle muligheter. Dette gjør at du lettere kan holde deg fokusert, som et resultat av det vil du sette dine egne mål. Med disse verktøyene, får du en modell som lar deg leve mer fra hjertet enn fra hodet ditt. Med andre ord, du blir mer ambisiøs og lidenskapelig i stedet for rasjonell og egosentrisk. .

Med dette kan du:

 • Lytte til din indre stemme
 • Føle hva kroppen din forteller deg
 • Både verbalt og ikke-verbalt vite hvordan og når du skal kommunisere med din assistent, lag, ledere, sosiale medier og med journalister og sponsorer.
 • Ta de riktige valgene for deg selv, når som helst.
 • Definer dine nøyaktige mål

Er denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy noe for deg? Book my training.

Silver “Tilbakemeldinger til framtiden”

 

Din tilbakemelding etter en periode med integrering etter bronseprogrammet. Vi vil fortsette å bygge opp ditt fundament, dine normer og verdier.

Du vil:

 • Gjenkjenne underliggende, dypere prosesser som du først brukte i kommunikasjonen din hvor du først levde.
 • Gjenkjenne følelser og trossystemer som kommer frem og være i stand til å se gjennom dem.
 • Eksponer og form dine motiv til dine egne verdier og normer som er virkelig viktige for deg.
 • Videreutvikle din egen identitet slik at du kan vokse utover det å kun være en trener.
 • Lær å gjenkjenne kvalitetene til andre og bruk dem til din egen fordel.
 • Flere og flere lever som unike trenere, og står stødig i denne verden mens de unngår å identifisere og sammenligne seg med andre. Som en videreutvikling av modellen som ble gitt til deg i løpet av de tre siste dagene under bronseprogrammet – Da du har fått mer innsikt og retning rundt dine fremtidige planer – så kommer du til å:

Dette gjør at du kan:

 • Bli en mer komplett person, i tillegg til å utvikle din rolle som trener.
 • Leve mer i henhold til dine egne verdier som en unik person.
 • Foren din rolle som trener med hverdagen.
 • Utvikle utrolig god og effektiv kommunikasjon.
 • Få ny energi og klarhet fordi du har endret tankebanene dine.

Appellerer denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy til deg? Book my training.

Gold “Gå i dybden”

 

I denne treningsmodulen vil sølvgrupper av trenere og idrettsutøvere komme sammen i en gruppeprosess. Hvis du har ambisjoner om å utdype din aktive karriere, til å gi den mer spenst og lidenskap, eller for å bli en trener på både individuelt plan og på gruppenivå. Da er gull- og platinamodulen for deg. Disse nivåene svarer deg på spørsmålet «Hvilke skjulte strenger er det jeg må treffe for å få ut mitt potensiale?» Lagånd og et godt samarbeid er den viktigste delen for suksess.

Med «Gull» kan du gi et lag smaken på ekte, god lagånd.

Med din lidenskap og motivasjon lar du laget ditt vokse og oppnå suksess, så vel som erfaring.

Dette foregår på et emosjonelt og intellektuelt nivå. DU vet hvordan du anvender denne komplekse prosessen og det vil resultere i enestående suksess. Etter bronse og sølv vil du kunne kommunisere med de enkelte lagmedlemmene om deres opplevelser, utfordringer og potensialer. Du bringer nye kvaliteter til dine lagmedlemmer som vil forbedre kapasiteten og kreativiteten til hvert enkelt individ. Så, fra samarbeid og kommunikasjon mellom enkeltpersoner, starter en prosess, fordi du har lært dem hvordan. Når den energien begynner å bygge seg opp, vil det resultere til dette: et kollektiv som støttes opp av laget, en genuin lagånd. Og med det, er den røde løperen rettet mot et felles mål, og det var du som startet å rulle den ut.

Med gull kan du la lagmedlemmer oppleve:

 • Hva deres evner er og hvordan de kan lære fra seg sin kunnskap.
 • Hvordan de kan tenke og handle på en koordinert måte for å oppnå «dristige» resultater under trening.
 • Å kommunisere sine kvaliteter for å utfylle andre lagmedlemmer.

Så lærer du å gjenkjenne laget i sin helhet:

 • Hva de aktuelle utfordringene er.
 • Hvor potensialet ligger og hvordan du bør jobbe med det.
 • Hvordan gjenkjenne og se gjennom gruppementaliteten.
 • Sette fingeren på hvordan de bruker sine individuelle evner til å oppmuntre og forbedre lagånden.
 • Hvilke spesifikke tiltak som har, kan og bør gjøres for å fremme gruppen som helhet.

Den viktigste fordelen med å fremme dette samarbeidet er at gruppemedlemmene opplever ekstrem rask personlig vekst og i tillegg forbedrer sine problemløsningsevner. Og alt dette, startet med deg…

Dette programmet er booket for 2022 i Abu Dhabi og er under planlegging, delvis basert ut fra de nåværende deltakerne i bronse- og sølvprogrammet.

Er denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy noe som passer for deg? Book my training.

Platina “Den høyeste landingen”

Den ultimate oppfølgeren til gullnivået ditt. Du er nå sett på som en COACH. Dette programmet gjør trenere til innflytelsesrike, inspirerende og spenstige ledere, på og utenfor treningsfelte. Den viktigste faktoren for å bli en vellykket trener eller teamleder er å være motstandsdyktig. Dette gjør det mulig for både deg og laget ditt å tåle og håndtere motgang. Det er en nødvendighet vis du vil opprettholde en følelse av balanse på veien mot målet.

Når du står overfor en utfordring. Føler du at du noen ganger nøler med å ta de nødvendige skrittene? Hvis utfordringen føles for stor kan den lett bli overveldende. Sammen kan vi vekke ferdighetene du ikke visste du hadde. Ledelse handler om mennesker (inkludert deg selv.) Og å alltid være villig til å gjøre sitt beste, ta på seg utfordringer, takle vanskeligheter og oppnå viktige mål.

Verden rundt oss er i stadig endring, men ting endrer seg ikke alltid til det bedre. I vanskelige tider blir utfordringene ofte hyppigere, som å takle angst og frykt for noe fremmed, å takle tap og føle seg ekstra sårbar. Men å la reaksjonære overlevelsesstrategier ta over som å gå inn flykt-, slåss- eller frysemodus, fører sjeldent til noe positivt … ikke sant? For å komme seg gjennom utfordringer er det viktig å utvikle egenskaper som fleksibilitet, stabilitet, balanse og evnen til å vite når man må gå videre.  Er lagånden god og laget er sammensveiset, er det enklere å holde balansen. Men før eller senere vil hvert fly møte på turbulens, og det samme gjør kapteinen. Det blir nødvendig å ta av autopiloten og ta kontroll over situasjonen. Men det kan ikke skje gjennom et enkelt knappetrykk, det krever ro, selvtillit og det krever ett overblikk over situasjonen slik at man styre flyet i riktig retning.

Før piloten har utviklet disse egenskapene, kreves det mange flytimer for å utvikle de nødvendige evnene –  dette er hva vi kaller for trening.

Evnen til å håndtere kriser, tilbakeslag og forandringer er noe en trener må ha i vanskelige perioder, og tider med motgang. Vi hjelper deg med å finne din egen vei ve hjelp av våre strategier, slik at du på best mulig måte kan kommunisere og inspirere under krevende omstendigheter. Du vil lære å bli vant til dette under platinprogrammet.

På denne måten blir ditt lederskap til bevisst ledelse:

 • Du vil kunne dra nytte av og forbedre laget ditt med mer innsikt og bevissthet.
 • Du får tilgang til flere intelligensnivåer som hode – hjerte – mage. Tanker – følelser – handlinger og dette gjør at du kan oppfylle de høyeste forventningene, og gjøre ditt beste for at laget ditt kan oppnå større suksess.
 • Og til slutt er dette utrolig fordelaktig for alle involverte.

Bevisst ledelse etter «platina»-nivået innebærer:

 • Å være autentisk
 • Å være følelsesmessig involvert
 • Målrettet arbeid
 • Å ta ansvar

Først da vil du kunne fokusere på fremtiden for å:

 • Tydelig formulere og kommunisere din og lagets visjon.
 • Fokusere på et høyere mål
 • Kunne påvirke et helt team. Inkludert ansatte, ledelse og styre bare gjennom din inspirasjon.
 • Vær et godt eksempel: Ta viktige samtaler når miljøet krever det.
 • Oppretthold en balanse mellom egeninteresse og almen interesse.
 • Formidle nødvendig informasjon, presist til alle lagmedlemmer.
 • Respekter og integrer flere forskjellige perspektiver.
 • Bli oppmerksom på din lederstil.
 • Bli bevist på dine egne erfaringer og lær fra dem.

Og så, vil du være uslåelig resten av karrieren din!

Dette kurset er planlagt for 2022 i Abu Dhabi og blir for tiden utviklet delvis basert på nåværende deltagere i bronse og sølv.

Appellerer denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy til deg? Ta contact.

X