Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

Idrettsutøvere

amazone-www

Den ultimate utfordringen for den neste generasjons atlet.

Føler du at det er noe mer? Føler du at det er noe rett under overflaten, som er så langt under at du ikke klarer å få helt tak på det, du kan føle det, men det er ikke helt innenfor din rekkevidde.  Tror du følelsen din indre drivkraft gir deg, etter din mening, ikke er sterk nok ennå?

Du har nådd bunnen, og allikevel vet du med sikkerhet: at du kan få enda mer ut av deg selv. Vi lærer deg HVORDAN du kan bryte gjennom dine egne begrensninger og finne det du leter etter! Få tak på det på din egen måte og hold fast i det; i løpet av din idrettskarriere og resten av livet.

Du er profesjonell: Den beste, den raskeste, den smarteste og den sterkeste i din idrett. Du ønsker å være den sterkeste versjonen av deg selv, både fysisk og mentalt. Dette er hva du har gjort så langt. Utført. Forfølgt. Men klarer du faktisk å være i «FULL-STYRKE» modus? Hvor god er du til å føle hvordan og når du reagerer best, presterer optimalt og når du har overskudd? Når, nøyaktig må du trykke på hvilke knapper?

Optimal fysisk reaksjon, ytelse og fortjeneste går hånd i hånd med å lytte nøye til deg selv (din indre stemme), til dine behov, kroppen din og omgivelsene dine. Idrettsutøvere som kommer til oss er disiplinerte og har en utrolig sterk drivkraft til å oppnå noe. De vet at en idrettskarriere ikke varer evig. Tross alt tikker klokken, og den fortsetter å tikke. De vet bedre enn noen andre at prestasjon er verdt noe, de verner om det på sin egen måte og tar det med seg til den neste fasen i karrieren. Med den følelsen, velger de å bli en del av MSA.

Idrettsutøvere som deltar i programmene våre blir tiltrukket av det. Kun da er du virkelig klar for det. Bare da vil du forlate treningen full av inspirasjon og motivasjon og vil da returnere hjem som den kraftigste versjonen av deg selv. Og når du kommer hjem, merkes det, tro oss….

Innenfor innholdet i våre treningskurs bronse og sølv skiller vi mellom utøveren og treneren. Hvorfor? Den gjennomsnittlige treneren har allerede samlet mer på livets vei enn yngre atlet. Hvis trenerprogrammet til bronse eller sølv fortsatt passer bedre i timeplanen din, er vi det de siste som nekter deg. Igjen ligger valget helt hos deg.

For idrettsutøvere, menn og kvinner samt e-sport og paralympiske utøvere, tilbyr vi et program på 4 nivåer:

Bronse, Sølv, Gull og Platina.

Bronze og sølv er for begynnere. Gull og Platina er for de som har kommet lengre.

Bronse “Varm-opp”

Dette programmet ser til dine unike sider som idrettsutøver og forbedrer kommunikasjonen du har med deg selv og andre. Hindringer, fallgruver, vanskelige følelser og tilbakeslag overvinnes, og du lærer å se dem som utfordringer og muligheter. Dette gjør at du lettere kan holde fokus, og resultat bli at du vil sette dine egne mål. Med disse verktøyene får du en modell som lar deg lettere leve mer fra hjertet enn fra hodet ditt. Med andre ord, du blir mer ambisiøs og lidenskapelig i stedet for egosentrisk.

Med dette, blir du i stand til:

 • Å lytte til din indre stemme
 • Føl hva kroppen din forteller deg, døgnet rundt.
 • Vite eksakt når og hvordan du kan på beste måte kommunisere med trenere, lagkamerater og ledere, Både verbalt og ikke verbalt.
 • Holde deg rolig og kontrollert når du kommuniserer i sosiale medier, med sponsorer og journalister
 • Ta de riktige valgene for deg selv.

Er denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy noe som passer for deg? Book my training.

Sølv”Tilbakemeldinger til fremtiden”

Det neste logiske steget. Når du har kommet i gang med bronse, du vil snart merke at du har behov for mer. For å utvikle deg videre og bli enda mer komplett. I løpet av dette kurset vil du fortsette å oppdage dine forutsetninger, normer og verdier.

Etter sølv:

 • Oppdag de underliggende og dypere prosessene som du først brukte i kommunikasjon din og som du først levde etter.
 • Ta tak i følelser og trossystemer fra fortiden.
 • Dine underliggende motivasjoner vil bli eksponert, og du vil kunne endre dem til de verdiene og normene som virkelig er viktige for deg.
 • Bygg din egen identitet slik at du blir en mer fullstendig og selvsikker atlet.
 • Lær å gjenkjenne egenskapene til en annen og bruk dem for det, slik at du vil utnytte deres fordel minst like mye som dine motstandere.
 • Lær hvordan du kan redusere det å sammenligne og identifisere deg med andre.
 • Lev mer og mer som en unik, selvstendig idrettsutøver og la det bli en del av din hverdag.

Som en videreutvikling av den modellen som ble introdusert under de tre siste dagene på bronsenivået blir fortsatt utarbeidet og gir deg et bedre grep på dine fremtidige planer og din fremtidige retning.

Dette gjør at du kan:

 • Bli en mer komplett person i tillegg til din rolle som idrettsutøver.
 • Lev mer opp til dine egne verdier som den unike personen du er.
 • Utfyll dine daglige roller som idrettsutøver og omvendt.
 • Bli lynrask til å komme til kjernen og poenget i din kommunikasjon.
 • Bli mer energisk fordi du har endret din måte å tenke på.

Er denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy noe som passer for deg? Book my training.

Gull “Gå i dybden”

 

I denne treningsmodulen, vil sølvgrupper av trenere og atleter gå sammen i en gruppeprosess. Hvis du har ambisjoner om å trene på både individuelt plan og på gruppenivå etter din aktive karriere, tilbyr vi gull og platina. Ved å gjøre dette, tilbyr vi deg også et direkte svar på spørsmålet ditt. «Hva vil skje etter min aktive karriere som idrettsutøver?»

Samarbeid innad i laget er den viktigste delen av suksess. Det er det vi kaller for «lagånd»  Med «Gull» blir du i stand til å gi et lag en smak på ekte lagånd. Med din lidenskap og motivasjon, lar du ett lag vokse og «oppleve» suksess. Dette foregår på et emosjonelt og intellektuelt plan. DU vil vite hvordan du kan endre og anvende denne kompliserte prosessen, og det vil resultere i en enestående suksess. Etter ditt bronse- og sølvprogram, vil du kunne kommunisere med de enkelte lagmedlemmene og ta utgangspunkt i deres erfaringer, når det kommer til deres utfordringer og forandringer. Du vil bidra med innsikt til å forbedre effektiviteten og kreativiteten til hvert enkelt individ i laget. Deretter, fra samarbeid og kommunikasjon mellom enkeltpersoner, starter en prosess – fordi du har lært dem hvordan. Den energien smitter over, dette gir resultater: et kollektiv som støttes opp av laget. lagånd. Og med det, legges den røde løperen mot felles mål,  og den har blitt rullet ut av ingen andre enn deg.

Du lar lagmedlemmene forstå:

 • Hvor deres evner til å dele kunnskap ligger.
 • Hvordan de bør tenke og handle på en koordinert måte for å oppnå «dristige» resultater under trening.
 • Hvordan de bør kommunisere kvalitetene sine for å utfylle andre.
 • Så lærer du å gjenkjenne gruppen i sin helhet:
 • Hva de aktuelle utfordringene er og se potensialet i gruppen.
 • Hvordan gjenkjenne og dra nytte av gruppens ferdigheter.
 • Da hjelper du gruppen å dra nytte av disse ferdighetene for å få fremgang.
 • Sette fingeren på hvordan de bruker sine individuelle evner til å oppmuntre og forbedre lagånden.
 • Hvilke spesifikke tiltak som har, kan og bør gjøres for å fremme gruppens kollektive evner som helhet.

Den største fordelen med denne typen gruppearbeid er at medlemmene opplever rask personlig utvikling og forbedrer sine kreative problemløsningsevner.

Og alt dette, startet med deg…

Dette programmet er bestilt for året 2022 i Abu Dhabi og planlegges for tiden, delvis basert på de nåværende deltakerne i bronse- og sølvprogrammet.

Er denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy noe som passer for deg?  Book my training.

Platina “Det beste av det beste”

 

Det ultimate tilskuddet til ditt gullnivå. Det siste steget der alt er mulig! Medaljen som ikke finnes, men som vi skapte for deg! Dette programmet gjør trenere til sterke ledere både på og rundt treningsfeltet. Den viktigste suksessfaktoren for trenere – laglederne – er deres resiliens. Resiliens er evnen til individer, og til syvende og sist laget, til raskt å motstå eller å komme seg etter vanskelige omstendigheter og opprettholde en form av balanse med hensyns til både suksess og motgang.

Når du blir utfordret, griper du alltid muligheten? Klarer du å ta de nødvendige stegene? Hvis utfordringen virker for stor, kan du enkelt gi tapt. Sammen kan vi vekke ferdighetene og styrken du ikke viste du hadde.

Ledelse handler om mennesker (inkludert deg selv) som er villige til å gjøre sitt beste, ta på seg utfordringer, overvinne hindringer og oppnå krevende mål. Verden rundt oss går gjennom en periode med endring, med andre ord, det er alltid endring, men ikke alltid fremgang. I tider med motgang vil det være mange utfordringer, som å møte frykten for det ukjente, håndtere tap og en generell følelse av sårbarhet. Å miste seg selv i unyttige overlevelsesstrategier som å angripe, flykte eller fryse fører sjeldent til noe godt… eller hva?

For å komme seg gjennom svingninger, er det viktig å utvikle egenskaper som fleksibilitet, stabilitet, balanse og evnen til å vite når man må gå videre. Er lagånden god og laget er sammensveiset, er det enklere å holde balansen.

Men før eller senere vil hvert fly møte på turbulens, og det samme gjør kapteinen. Det blir nødvendig å ta av autopiloten og ta kontroll over situasjonen. Men det kan ikke skje gjennom et enkelt knappetrykk, det krever ro, selvtillit og det krever ett overblikk over situasjonen – og konstant justering. Før piloten har utviklet disse egenskapene, kreves det flytimer for å utvikle de nødvendige evnene. Dette er hva vi kaller for trening.  Evnen til å håndtere kriser, tilbakeslag og forandringer er noe en trener må ha. Særlig når det kommer til vanskelige perioder og tider med motgang. Vi hjelper deg med å finne din egen vei og arbeidsmetode med utgangpunkt i våre strategier, slik at du på best mulig måte kan effektivt kommunisere og være inspirerende under krevende omstendigheter.

Lederskap blir transformert til bevisst ledelse:

 • Fra nå av vil du kunne trene laget ditt fra en dypere tilstedeværelse.
 • Du får tilgang til flere «intelligensnivåer», flere hjerner som gjør at du kan oppfylle de høyeste forventningene, og gjøre ditt beste for at laget ditt oppnår større suksess.
 • Og det er til slutt fordelaktig for alle involverte.

Bevisst ledelse etter ditt «platina»-nivå innebærer:

 • Å være autentisk
 • Å være følelsesmessig involvert
 • Målrettet arbeid
 • Å ta ansvar

Først da vil du kunne fokusere på fremtiden for å:

 • Tydelig formulere og kommunisere din og lagets visjon.
 • Fokusere på et høyere mål
 • Kunne påvirke et helt lag. Inkludert ansatte, ledelsen og styret, bare gjennom din inspirasjon.
 • Sett et godt eksempel: Ta viktige samtaler når miljøet krever det.
 • Oppretthold en balanse mellom egeninteresse og almen interesse.
 • Formidle nødvendig informasjon, presist til alle lagmedlemmer.
 • Respekter og integrer forskjellige perspektiv.
 • Bli oppmerksom på din lederstil.
 • Bli bevist på dine egne erfaringer og lær fra dem.

Og så, vil du bli uslåelig resten av karrieren din!

Dette programmet er planlagt for 2022 i Abu Dhabi og blir for tiden utviklet delvis basert på nåværende deltagere i bronse- og sølvprogrammet.

Er denne unike opplevelsen hos Mental Sports Academy noe som passer for deg? Ta contact .

X